Kemma.hu podcast

2023.05.06. 09:42

A legolcsóbb botox a jó színválasztás - a tatabányai stílustanácsadó tippjei (PODCAST)

Az öltözködési stílusunk folyton változik, ahogy idősödünk úgy formálódik. Sokszor előfordulhat, hogy nem tudjuk, nem érezzük, mi az ami jól áll nekünk, így szakemberhez fordulunk. A stílustanácsadás azonban túlmutat azon, hogy melyik színtípusba tartozunk, vagy épp milyen formája van a testünknek. Egy igazi önismereti utazásról van szó. A Kemma podcastben Németh Angéla tatabányai stílustanácsadóval beszélgettünk.

H.A.

Önismereti utazás a divatban Németh Angélával.

Fotó: Flajsz Péter

Coco Chanel szerint „a divat változik a stílus örök” és ez bizony így is van. Ugyanis, ha megtaláljuk azokat a formákat és színeket, amik jól állnak nekünk minden évben divatosak leszünk. Ami azonban ennél is fontosabb, hogy a lelkünk is jól fogja érezni magát. Németh Angéla is abban segít a nőknek, hogy az öltözködésükkel ki tudják hozni magukból a legvonzóbb, legnőiesebb oldalukat, ezáltal önbizalomhoz jutnak, mely eljuttatja őket egy önfeledt élethez. Szóba került ahhoz, hogy a bőrhibákat, ráncokat a ruhánk színe is kiemelheti, de a megfelelő színtípus megtalálása segíthet, hogy kiküszöböljük ezeket a problémákat. 

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában