Ide-oda

2023.04.14. 20:13

Videó: Renault kacsázott az M1-esen, 30 kilométeren át blokkolta a sztrádát

Finoman szólva is érdekes megoldást választott a haladásra egy sofőr az M1-es autópályán: indexelés nélkül kacsázott jobbra, aztán pedig balra a sávok között. És fordítva. Ha mindez még nem lett volna eléggé veszélyes, további 30 kilométeren át folytatta a manőverezést. Akkor jöttek a rendőrök.

Wágner Zsanett

Sem igazolni, sem pedig cáfolni nem lehet, hogy vajon a húsvét miatt közlekedett-e az átlagtól finoman szólva is eltérően az az osztrák rendszámú Renault-os, akit végül a rendőröknek kellett megreguláznia az M1-es autópályán. Az viszont biztos, hogy a sofőr hosszú percekre megkeserítette a többi autós életét.

A képek azonban többet mondanak minden szónál. A Bp-i Autósok YouTube oldalára felkerült videóban, ugyanis tisztán látszik, hogy az M1-esen április 10-én, hétfőn délben a Győr felé haladó autó a sofőrje az indexet még véletlenül sem használva szó szerint kacsázik az autópálya külső és belső sávja között. A felvételen kivehető az is, hogy a kocsi az Által-érnél hajt a sztrádán.

A fekete Renault ráadásul nemcsak leszorította a mögötte haladó járművet, hanem több alkalommal büntetőfékezett is. A képsorokból kivehető az is, hogy a többieknek csak az éberségnek és a megfelelő követési távolságnak köszönhetően sikerült megúszniuk baleset nélkül mindezt az ámokfutást.

A mögötte haladó sofőr aztán idővel megunta a kacsázást és azt, hogy nincs lehetősége szabályosan előzni, ezért értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások végül kivették a forgalomból és igazoltatták az osztrák sofőrt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában