Élmények

2023.04.20. 18:39

Interaktív bemutató, motorikpark, élményösvény - kalandokkal gyarapszik a vármegye

Interaktív bemutató, motorikpark építése, élményösvény kialakítása... Néhány olyan izgalmas turisztikai fejlesztés, amelyről április 19-én, szerdán egyeztettek a konzorcium tagjai a Vármegyeházán.

Sz. N.

A vármegye nyugati felét érintő koncepciókról egyeztettek a konzorcium tagjai

Fotó: Forgács József

A TOP Plusz forrásainak köszönhetően két, közel 500 millió Ft-os turizmusfejlesztési projektcsomag valósulhat meg. Ezúttal a vármegye nyugati felét érintő koncepciókról egyeztettek a konzorcium tagjai: Almásfüzitő, Bábolna, Ácsteszér és Tata önkormányzatai, az oroszlányi Létesítményeket Üzemeltető Kft., valamint a Duna-Gerecse Turisztikai Kft. A konzorcium vezetője a vármegyei önkormányzat.

– A tervezett turisztikai fejlesztések között szerepel római kori találmányok interaktív bemutatása, emlékhely kialakítás, ügyességi, azaz úgynevezett motorikpark építése, turisztikai információs és szolgáltatási pont kialakítása, élményösvény létrehozása, csúszópálya, kötélhíd, mászófal telepítése és vízitúra útvonal kiépítése – tájékoztatott Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke.

Kalandos élményekkel gyarapszik a vármegye

fotók: Kalandos élményekkel gyarapszik a vármegye

fotók: Forgács József
Két, közel 500 millió Ft-os turizmusfejlesztési projektcsomag valósulhat meg
Fotós: Forgács József

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában