Oroszlánosan

2023.04.20. 07:00

Ilyen előzést még nem láttál: Peugeot toldotta meg még egy sávval az M1/M7 bevezetőt (videó)

A belső sávban lassított ugyan az audis, de nem húzódott le. A türelmetlen sofőr "szabályosan" balról előzte meg. Igaz már a padkára kihajtva.

G. D. V.

Jó eséllyel nem hitt a szemének az az autós, akinek fedélzeti kamerája egy érdekes manővert rögzített nemrég az M1-M7 bevezetőn. A felvételt a Bpiautosok osztotta meg a YouTube oldalán.

A videóban tisztán látszik, amint az M0-ás kivezető előtt a fehér Audi valamiért belassít a belső sávban, mire a mögötte érkező szürke Peugeot először nulla követési távolságot tartva rátapadt, majd egyedi megoldást választott az előzésre.

A belső oldalon a padkára lehajtva előzte meg, mielőtt az Audi kihúzódott volna. Nem tudom ezzel mi volt a terve, de akár sokkal rosszabbul is elsülhetett volna

–fogalmazott a videót beküldő olvasó. Egy biztos: mindkét autóssal voltak bajok a felvétel tanúsága szerint, hiszen az audis nagy ívben tett a jobbra tartási kötelezettségére, a peugeot-s manőverétől pedig még a hajunk is égnek áll.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában