Népdal

2023.04.10. 09:10

Igazi kis dalospacsirták a jázminosok: taroltak az énekversenyen

Szóló és kisegyüttes kategóriában is arany és ezüst minősítést értek el a jázminosok az énekversenyen

Kemma.hu

Több jázminos a következő fordulóba is beénekelte magát

Forrás: Tatai Jázmin Iskola/Facebook

A tatai Jázmin iskola 17 kis növendéke vett részt a Vaszary János Általános Iskolában megrendezett " Tiszán innen Dunán túl" Országos Népdaléneklési Minősítő versenyen, ahol közel 70 résztvevő színvonalas éneke kápráztatta el  a közönséget. A Jázmin iskola diákjai is jó eredménnyel szerepeltek. Szólóének kategóriában kiemelt aranyat kapott a másodikos Jocha Áron, aki továbbjutott a megyei népdaléneklési versenyre. Arany minősítést kapott a harmadikos Komjáti Léna Eszter és Szentirmay Simon, a negyedikes Szénási Zora Szófia, akik szintén továbbjutottak a májusi megyei népdaléneklési versenyre. Továbbá ezüst minősítést kapott a harmadikos Haris Liza, Jusztin Levente és Hlavács Andor. 

Kisegyüttes kategóriában arannyal tértek haza a Madárcsicsergők (Gerlitze Zoé, Mura Katalin és Zóka Mira). A Dalos pacsirták (Balogh Rebeka, Komjáti Léna, Kiss -Szabó Hanga és és Mátyás Flóra) ezüstöt érdemeltek, csakúgy, mint a Zenés csajok (Halász Emese, Nyirádi- Németh Zita és Paál Dorina). A Jázmin duó (Belinszki Hanna és Haris Liza) bronzot érdemelt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában