Kitüntetés

2023.03.14. 07:02

Magyar Gazdaságért Díjat kapott a Gyermelyi Zrt. elnök-igazgatója

A Pénzügyminisztérium által szervezett ünnepségen Magyar Gazdaságért Díjjal ismerték el Tóth Béla, a Gyermelyi Zrt. elnök-igazgatójának munkáját.

Kemma.hu

Tóth Béla (balról a második) rangos kitüntetést vehetett az ünnepségen

Forrás: Facebook/Varga Mihály

A szabadságharc 175. évfordulójának alkalmából a Pénzügyminisztérium is ünnepséget rendezett, ahol szintén számos díj és kitüntetés talált gazdára, számolt be a kormany.hu. Az eseményen Varga Mihály pénzügyminiszter tartott ünnepi beszédet, melyben hangsúlyozta, hogy a magyarság nemzetként való megszületése összekötődött a szabadság, a nemzeti önrendelkezés, a szuverenitás 1848-as gondolatával. 

A megtartott ünnepégen megyénkből Tóth Béla, a a Gyermelyi Holding Zrt. igazgatósági tagja vehette át a Magyar Gazdaságért Díjat. Mint írták, a Zrt. igazgatóságának elnökeként elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy mára a Gyermelyi Magyarország meghatározó malomipari szereplője, piacvezető tésztagyártója, európai piacokon is versenyképes élelmiszeripari vállalata.

A nemzeti ünnep alkalmából szintén kitüntetésben részesült megyénkből Pannonhalmi Miklós László, a az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság nyugalmazott műszaki igazgatóhelyettese.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában