Kitüntetés

2023.03.14. 06:22

Arany Érdemkereszttel ismerték el az ÉDV szakemberének félévszázados munkásságát

A nemzeti ünnep alkalmából Budapesten tartott nemzeti ünnepségen kitüntetéssel ismerték el Pannonhalmi Miklós László öt évtizedes példamutató munkáját.

Kemma.hu

Pannonhalmi Miklós Lászlónak is kitüntetést adott át Pintér Sándor

Forrás: kormany.hu

Március 13-án az 1848-as forradalom és szabadságharc 175. évfordulója alkalmából tartottak központi ünnepséget Budapesten, ahol Rétvári Bence miniszterhelyettes beszédét követően Pintér Sándor belügyminiszter adott át díjakat, számolt be róla a kormany.hu. Az eseménynek megyei érdekeltsége is volt, ugyanis szűkebb hazánkból is akadtak díjazottak a nemzeti ünnepen.

Rétvári Bence beszédében úgy fogalmazott, hogy a nemzeti ünnepen nem csak emlékezünk, hanem kitüntetjük a jelenkor nagyjait is, egy-egy ilyen kitüntetés elismerése annak, hogy a díjazottak többet tettek hozzá a nemzetünkhöz. A jeles eseményen 105-en részesültek elismerésben. 

A Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozatát adományozták többek között az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság nyugalmazott műszaki igazgatóhelyettesének, Pannonhalmi Miklós Lászlónak, aki a vízügyi ágazatban végzett több mint öt évtizedes példaadó szakmai tevékenysége elismeréséül vehette át a kitüntetést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában