MÁV-Volán

2023.03.13. 12:32

Így változik a tömegközlekedés rendje március 15-én

Megváltozik a vonatok, a buszok és a HÉV közlekedési rendje a MÁV–Volán-csoport járatainál március 15-én, az 1848–1849-es forradalom és szabadságharc évfordulóján.

M.B.

Egyes vonalakon még plusz kocsikat is csatolnak

Forrás: MÁV/Facebook

Változik a vonatok, a buszok és a HÉV közlekedési rendje a MÁV–Volán-csoport járatainál március 15-én, az 1848–1849-es forradalom és szabadságharc évfordulóján – derült ki a cég sajtóközleményéből.

A tájékoztatásuk szerint a vonatok március 15-én (szerdán) a munkaszüneti napi menetrend alapján közlekednek, míg a nemzeti ünnep előtti és utáni napokon (március 14-én és 16-án) munkanapi menetrend lesz érvényben. A HÉV-vonalakon és a Volánbusz járatain március 15-én szintén munkaszüneti menetrend lesz érvényben, az ez előtti és utáni napokon pedig munkanapra és tanítási napra meghirdetett menetrend alapján közlekednek.

A sajtóközleményből azt is megtudtuk, hogy a gyermekek, családosok, tanulók, diák- és felnőtt csoportok, nyugdíjasok is élhetnek a szokásos kedvezményekkel. A már nem tanuló 26 éven aluliak a 33 százalékos hétvégi kedvezményt március 14-én 10 órától 15-én éjfélig vehetik igénybe.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában