Tárgyalás

2024.05.07. 05:00

Az esztergomi zaklató az utcán kezdte el verni volt élettársát

Nem tudta feldolgozni a szakítást, nem hagyta békén exét a férfi. Az esztergomi zaklató az utcán kezdte el verni volt élettárást, most tárgyalást tartanak az ügyében.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint május 7-én tárgyalást tartanak annak a férfinak az ügyében, aki szakítás után volt élettársát zaklatta és bántalmazta. Az esztergomi zaklató tárgyalásán tanúk meghallgatásával folytatódik a bizonyítási eljárás.

Az esztergomi zaklató bántotta exét

A vádirat szerint a korábban 4 alkalommal büntetett férfi és a nő élettársak voltak, azonban a sértett szakított a férfivel, aki ezt képtelen volt elfogadni. A nő 2022. március 16-án Esztergomban sétált, amikor megjelent a férfi és megkérdezte, hogy miért nem békülnek ki, miért nem válaszol az üzeneteire. A nő közölte, hogy nem akar újra párkapcsolatot létesíteni vele, mire a vádlott pofon ütötte őt, majd több alkalommal, testszerte ököllel megütötte, gyomron, illetve hátba rúgta. A nőnek emiatt 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

2022. június 12-én a férfi a nőt telefonos alkalmazáson keresztül testi épség elleni cselekménnyel fenyegette, amely exében komoly félelmet keltett. 2022. június 13-án a ismét összetalálkoztak, közöttük szóváltás alakult ki. A férfi megpróbált belerúgni a nőbe, majd kis erővel megfejelte a homlokát, tenyérrel arcon ütötte. A nő egy hotel felé indult, ahova a férfi követte. Amikor belépett a hotel bejárati ajtaján, a férfi meglökte őt, majd egy alkalommal, tenyérrel arcon ütötte és trágár szavakkal illette. A nőnek ekkor sérülése nem keletkezett. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában