Gyerekek védelme

2023.02.23. 14:19

Videó: felháborodott a pedofil tanáron az esztergomi gyerekorvos, dr. Bense Tamás

A családorvos szerint életre szóló, maradandó lelki károsodást okozhatott a gyerekeknek Bite Zsolt, az óbudai Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pedagógusa,

Kemma.hu

Mint ismert, óriási botrány robbant ki bő egy hete azzal, hogy a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola LMBTQ-aktivista tanára egy videóban bevallotta, hogy egy tizenötéves fiút "tart szeretőként". Bite Zsolt azt állította, hogy hajtanak rá a 14 évesek, valamint egészen bizarr történetek is előkerültek róla.

Dr. Bense Tamás gyerekorvos a Metropolnak szólalt meg az eset kapcsán. Szerinte még akkor is életre szóló pszichés károsodást szenvedett a diák, ha esetleg a 15 éves gyerek nem tudta, mit csinál, és kíváncsiságból nyitott volt a szexre.

– Ahogy telnek az évek, ezek a gondok nagyon-nagyon kemény pszichés vezetés mellett is, nagyon tartós problémát tudnak okozni. Meggyőződésem, hogy a szegény óbudai diákot is élete végéig elkíséri ez a problémakör – mondta felháborodottan dr. Bense Tamás.

Dr. Bense Tamás szerint most erőseb influenzajárványra számíthatunk
Dr. Bense Tamás
Forrás: ripost.hu

A gyerekorvos szerint meg kell nézni, hogy ép elmével rendelkezett az, aki ezt a cselekedetet végrehajtotta.

– Mindenféleképpen határozott lépésre van szükség, mindenféleképpen az elme állapotának a megítélése után börtönnek vagy valamilyen szoros elkülönítésnek kell következnie a szexuális aktust elkövető tanár tekintetében, mert egy ilyen ember társadalmilag nagyon veszélyes – jelentette ki.

Nemrég egyébként egy Békés megyei tanárról derült mi: molesztálja a rábízott gyerekeket.  Sajnos Komárom-Esztergomban is történt hasonló eset: évekkel ezelőtt egy civil hitoktató a rábízott gyerekeket molesztálta,  a férfi jogerősen hat év börtönt kapott. A Kemma.hu kiderítette azt is, hogy a férfit 2008-ban első fokon több mint hét év fegyházbüntetésre ítélték, mert tizenkét év alatti nevelt fia sérelmére szexuális indíttatású bűncselekményeket követett el éveken keresztül. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában