Gyerekek védelme

2023.02.23. 14:19

Videó: felháborodott a pedofil tanáron az esztergomi gyerekorvos, dr. Bense Tamás

A családorvos szerint életre szóló, maradandó lelki károsodást okozhatott a gyerekeknek Bite Zsolt, az óbudai Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pedagógusa,

Kemma.hu

Mint ismert, óriási botrány robbant ki bő egy hete azzal, hogy a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola LMBTQ-aktivista tanára egy videóban bevallotta, hogy egy tizenötéves fiút "tart szeretőként". Bite Zsolt azt állította, hogy hajtanak rá a 14 évesek, valamint egészen bizarr történetek is előkerültek róla.

Dr. Bense Tamás gyerekorvos a Metropolnak szólalt meg az eset kapcsán. Szerinte még akkor is életre szóló pszichés károsodást szenvedett a diák, ha esetleg a 15 éves gyerek nem tudta, mit csinál, és kíváncsiságból nyitott volt a szexre.

– Ahogy telnek az évek, ezek a gondok nagyon-nagyon kemény pszichés vezetés mellett is, nagyon tartós problémát tudnak okozni. Meggyőződésem, hogy a szegény óbudai diákot is élete végéig elkíséri ez a problémakör – mondta felháborodottan dr. Bense Tamás.

Dr. Bense Tamás szerint most erőseb influenzajárványra számíthatunk
Dr. Bense Tamás
Forrás: ripost.hu

A gyerekorvos szerint meg kell nézni, hogy ép elmével rendelkezett az, aki ezt a cselekedetet végrehajtotta.

– Mindenféleképpen határozott lépésre van szükség, mindenféleképpen az elme állapotának a megítélése után börtönnek vagy valamilyen szoros elkülönítésnek kell következnie a szexuális aktust elkövető tanár tekintetében, mert egy ilyen ember társadalmilag nagyon veszélyes – jelentette ki.

Nemrég egyébként egy Békés megyei tanárról derült mi: molesztálja a rábízott gyerekeket.  Sajnos Komárom-Esztergomban is történt hasonló eset: évekkel ezelőtt egy civil hitoktató a rábízott gyerekeket molesztálta,  a férfi jogerősen hat év börtönt kapott. A Kemma.hu kiderítette azt is, hogy a férfit 2008-ban első fokon több mint hét év fegyházbüntetésre ítélték, mert tizenkét év alatti nevelt fia sérelmére szexuális indíttatású bűncselekményeket követett el éveken keresztül. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában