Gyorshajtók

2023.02.28. 14:58

Tata állta a Május 1. úti trafibox költségeit

A város önkormányzata saját költségvetési forrásból telepítteti a trafiboxot, amelynek beüzemeléséről is tájékoztatást fognak adni.

Kemma.hu

A trafibox két irányba is tud mérni

Forrás: Kemma.hu

Fotó: Sz. A.

Ahogy arról beszámoltunk, trafibox került ki Tatán, a Május 1. útra. Ezek a sebességmérők fixen telepítettek, és mivel forgathatóak, mindkét irányba, változtathatóan figyelhetik a járműveket. Tata Facebook-oldalán most arról írnak az eszköz kapcsán, hogy ebben az időszakban közel 100 ilyen trafiboxot helyeznek ki országszerte, ezzel is növelve az érintett útszakaszokon a közlekedés biztonságát. 

Mint írják, a tatai tárolódobozt az önkormányzat saját költségvetési forrásából telepítteti, üzemeltetését pedig a rendőrség fogja végezni. Hozzátették, hogy a rendőrség tájékoztatása szerint a doboz bizonyos szintű fizikai védelmet nyújt a sebességmérő készüléknek, a kialakítása biztosítja a benne elhelyezett berendezés szakszerű működésének feltételeit. A tatai dobozzal kapcsolatos munkák még tartanak, a sebességmérő beüzemeléséről a város tájékoztatni fogja a közlekedőket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában