Ügyintézők

2023.02.20. 12:00

Okleveleket adott át a főispán a kormányhivatalban

Heten vehettek át oklevelet hétfőn a Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal ügyintézői közül. Ők azok, akik az elmúlt időszakban részt vettek egy kormányablak-ügyintézői képzésen, ezzel is mélyítve tudásukat. 

S. G.

Dr. Kancz Csaba főispán köszöntőjében kiemelte: a járvány óta átértékelődtek a képzéssel kapcsolatos feladatok, ám továbbra is kiemelten fontosnak tartják azt, azokat. Annál is inkább, mivel a kormányablakoknál szolgálatot teljesítők elképesztő nehéz munkát végeznek, és naponta tucatnyi ügyben kell eljárniuk.

A főispán kiemelte: több ezer féle ügyben segítik az ügyfeleket. A leggyakoribb a személyi igazolványokkal és a gépjárművekkel kapcsolatos, ám rendszerint keresik olyan témában is a munkatársak segítségét, amelyek évente csak néhány esetben fordulnak elő. A közszolgálati továbbképzés során helyi osztályvezetők mellett együttműködtek a Miniszterelnökséggel is. Dr. Almási Győző helyettes államtitkár a folyamatosan változó jogszabályok kapcsán emelte ki a képzések szükségességét.

 


 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában