Pályaorientáció

2023.02.03. 11:55

Ők lesznek a jövő erdészei? Tatai és tatabányai diákoknak mutatkozott be a Vérteserdő

Pályaorientációs órákat tartott a Vérteserdő Zrt. a tatai és tatabányai iskolásoknak.

Kemma.hu

Tatai és tatabányai iskoláknál járt a Vérteserdő

Forrás: Verteserdo Zrt

Tata és Tatabánya középiskoláiban járt január végén a Vérteserdő Zrt. Mint írták, ez egy jó alkalom volt azon diákok számára, akik még a 2023. februári, felsőoktatási intézményekbe jelentkezés határideje előtt szeretnének tájékozódni a különböző főiskolák, egyetemek kínálta lehetőségekről.

Dr. Facskó Ferenc PhD, a Soproni Egyetem Erdőmérnöki Kar Dékáni Hivatalának vezetője, Kis Balázs vadgazdálkodási főelőadó és Boglári Zoltán, kommunikációs vezető tartották a tájékoztató órákat Tatabányán a Tatabányai Árpád Gimnáziumban és Bárdos László Gimnáziumban, míg Tatán az Eötvös József Gimnáziumban. 

A főként tizedik, tizenegyedik és idén ballagó diákok hiteles tájékoztatást kaptak a tanulmányokról, a soproni egyetemi életről, a selmeci diákhagyományokról és a Vérteserdőnél zajló mindennapi munka, az erdő- és vadgazdálkodás, földmérés, természetvédelem operatív feladatköreiről is, segítve ezzel a – sok esetben egy életre szóló – szakmai döntésük meghozatalát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában