Alternatív megoldások

2023.01.25. 07:39

Pofátlanságból jeles: árkon-bokron át mennek az autósok a Bánhida-Sárberek összekötőnél (fotók)

A nyomok a hóban elárulják, hogy egyesek alternatív közlekedési rendet alakítottak ki maguknak az új összekötő út bánhidai oldalán.

Kemma.hu

Vannak, akiknek semmi se számít

Forrás: beküldött

Olvasónk lett figyelmes arra január 22-én, vasárnap, hogy a leesett hóban különös módon rajzolódnak ki az autók nyomai Bánhidán, a városrészt Sárberekkel összekötő útnál. Mint arról korábban beszámoltunk, az utat még nem adták át a forgalomnak. 

A várva-várt dátumig tilos is közlekedni az úton nem csak az autósoknak, de gyalogosan is. A szabályszegést a város őrzéssel igyekszik megakadályozni.

Mint az a képeken látható, a tilalom egyeseket nem tart vissza attól, hogy az újonnan kiépített részeket alternatív módon használják. Az árkon-bokron áthajtó sofőrök vélhetően lusták kerülni, ezért mennek keresztül a járdaszigeten és a nemrég ültetett dísznövényeken. Mint azt olvasónk is megjegyezte, félő, hogy mire átadják az utat, addigra ez a terület megsüllyed az autók súlya alatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában