Tájékoztatás

2023.01.14. 08:00

Már kérhető az idei Tata kártya, mondjuk a változásokat

Már kérhető a felnőtt Tata kártyák hosszabbítása a Tourinform irodában.

G.D.V.

Már csak január 15-ig érvényes a Tata kártya

Forrás: Kemma.hu

A 2022-es kártyákat január 15-ig fogadják el. Az ifjúsági kártyákat nem hosszabbítják, a diákoknak a középiskolai tanulmányaik befejezéséig érvényes a Tata kártyájuk. A helyi, ingyenes autóbusz-közlekedéshez szükséges Volán matricát az iskola intézi a diákok számára januárban. Abban az esetben, ha a diák tatai lakos, viszont más városba jár iskolába, a diáknak kell a Volán matricát kérnie az autóbusz-állomás jegypénztárában. 

A kártyaigénylés és a hosszabbítás díjai az alábbiak szerint változnak: az első kártya igénylés diákok részére ingyenes. Elvesztés vagy megrongálódás esetén az ifjúsági kártya 1500 forintba kerül. A felnőtt kártya igénylése 2000 forint, éves hosszabbítása pedig 1500. Ilyenkor a lakcímkártya vagy munkáltatói igazolás bemutatása kötelező. A Tata kártya elfogadóhelyeinek listája év elején fog frissülni, de többek között a Tatai vár, Esterházy-kastély, Tatai Fényes Tanösvény, és a tatai nagyrendezvények és fesztiválok is elfogadják.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában