Dekor

2022.12.22. 19:30

Oroszlányba is beszökött a karácsony szelleme: fotókon a Fürst Sándor utcai díszítés

Továbbra is várjuk olvasóink fotóit a különleges, vicces vagy épp extravagáns ünnepi díszítésekről. Most azt mutatjuk meg, hogy Oroszlányban hogy készülnek a karácsonyra.

Kemma.hu

A minap már megmutattuk, milyen fénybirodalmat rejt Tatabányán a Töhötöm vezér utca, most pedig Oroszlányból, aa Fürst Sándor útról hoztunk jópofa ünnepi dekorációt.

Immár hagyomány, hogy megmutatjuk országnak, világnak Komárom-Esztergom megye ünnepi díszítéseit, ezért várjuk továbbra is olvasóink képeit. Akár saját otthoni díszítésüket, vagy adventi ablakkeresős képet, esetleg fényárba öltöztetett járművet is megmutathattok.

Várjuk a fotókat!
A városok, falvak, otthonok karácsonyi dekorációit bemutató fotókat a [email protected] e-mail-címre küldhetitek be legkésőbb december 25-ig. Kérjük, hogy lehetőség szerint jó minőségű, éles, nem homályos fotókat küldjetek, írják oda azt is, melyik településen készült a fotó, a levél tárgyába pedig írjátok be: „karácsony 2022”. A megfelelő minőségű fotók a Kemma.hu-n és a 24 Órában megjelennek!

 

 

Címkék#advent

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában