Költségracionalizálás

2022.12.15. 18:40

Miért zár be a Köztársaság úti Spar? Itt a válasz minden tatabányai kérdésére

Bezár az egyik tatabányai Spar. A Köztársaság úti áruházról van szó, Újvárosban, ahol már csak év végéig vásárolhatunk. A bezárás hátteréről a cég kommunikációs osztályánál érdeklődtünk, ahonnan Maczelka Márk vezető válaszolt kérdéseinkre.

W.Zs.

A Köztársaság úti bolt az év végéig tart nyitva

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

A Spar kommunikációs vezetőjétől megtudtuk, hogy az áruházak bezárásnak témaköre nem tekinthető extrém jelenségnek sem a SPAR esetében, sem a hazai élelmiszer-kiskereskedelmi szektor egészét tekintve.
− A SPAR Magyarországnál üzleti gyakorlat a portfólió éves szintű eredményességi felülvizsgálata, melyből fakadóan több olyan évünk is volt már, amikor költséghatékonysági okokból áruházakat zártunk be − folytatta a kommunikációs vezető, aki az idei évben végzett felülvizsgálatokról is tájékoztatott bennünket.

− A megnevezett, tehát a Köztársaság úti áruházunk már nem működtethető eredményesen a továbbiakban, aminek következtében ezen üzletegységünk 2022. december 31-én lesz utoljára nyitva. Az érintett munkatársakat értesítettük a döntésről és minden kollégánknak ajánlunk állást más üzletegységeinkben − zárta szavait Maczelka Márk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában