Iparszövetség

2022.12.07. 21:00

Elbúcsúztatták az évet, elismeréseket adtak át a megyei iparszövetségnél

A megyei iparszövetség (KISZÖV) ünnepi évbúcsúztató közgyűlést szervezett szerdán a komáromi WF Szabadidőpark éttermébe. Az eseményen kitüntetések is gazdára találtak.

K.D.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

Dr. Petőcz Erzsébet, a KISZÖV ügyvezető igazgatója először beszámolt az ebben az évben történt eseményekről, kihívásokról. Hangsúlyozta, stratégia céljaik közé tartozik a szövetség érdekérvényesítésének erősítése, tagjaik működésének segítése, tevékenységeik, szolgáltatásaik fejlesztése, működésük biztosítása. Hozzátette azt is, a megyei önkormányzattal immár huszonöt éve működnek együtt, ami igazán elismerésre méltó. Feladatuknak tartják továbbá, hogy a szektor fejlesztési szándékait megismerjék.

Az eseményen részt vett dr. Havas Jenő, a Magyar Iparszövetség (OKISZ) ügyvezető elnöke, aki hangsúlyozta, a KISZÖV-ről szuperlatívuszokban tud csak beszélni, mert önállóak, programokat szerveznek, segítik az OKISZ munkáját is.

Ezt követően az elismerések átadás következett. A Magyar Iparszövetség emlékgyűrűjét Jámbor Imréné, a HISZ–1952 Ruhaipari Zrt. elnök-vezérigazgatója érdemelte ki.

A Magyar Iparszövetség elismerő oklevelét többen is átvehették: Jankovszky Ágnes, a Panalm Kft. gazdasági igazgatója, Beke Zoltán, a Deltop Kft. ügyvezetője. Az elismerést kiérdemelte a Mechatronika Kft. és a HISZ–1952 Ruhaipari Zrt. is, amely cégek idén ünnepelték alapításuk hetvenedik évfordulóját.

A KISZÖV elismerő oklevelét kapta meg Szlovák Mihályné, a Strato Kft. gazdasági vezetője, valamint Bottyán Viktória Magdolna és Sás Róbertné, a Panalm Kft. műszakvezetői. Alapításának harmincadik évfordulója alkalmából a Janez Bt., huszonötödik évfordulója alkalmából pedig az Elsó Kft. érdemelt ki elismerő oklevelet.

A Komárom-Esztergom Megyei Gazdaságáért Életműdíjat a közelmúltban vehette át Kovács Vilmosné, a Styl Zrt. elnök vezérigazgatója. A megyei iparszövetség ez alkalommal gratulált a díjazottnak, és tárgyjutalommal ajándékozták meg.

Jankovszky Sándor, a KISZÖV elnöke lapunknak arról is beszámolt, a Panalm Kft. házi ünnepségén Kocsis Józsefné és Kotroczó Béláné jubileumi elismerésben részesült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában