Adomány

2022.12.06. 07:00

Ajándékzuhatag érkezett a Környére: 270 csomag talált gazdára a lakásotthonban

Ismét összefogtak a Segítő Jóbarátok, hogy örömet szerezzenek a gyerekeknek.

M. K.

Forrás: beküldött

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató megyei gyermekeinek a környei lakásotthonban 270 Mikulás-csomagot adott át Honosiné Máhr Ágnes, és Segítő Jóbarátai, Gelbmann Szigetvári Csenge, Nagyné Bartos Katalin, Czinkné Gíber Lívia. 

– Nagyon örültünk a találkozásnak – mondta Ágnes. – A csomagok mellett vittünk tárgyi ajándékokat is. Az ott töltött  idő alatt ajándékba kaptunk rajzokat a mosolyok mellé. Kell ennél szebb ajándék? 

Nagyon sokan az első hívó szóra segítséget nyújtottatok a lakás- és nevelőotthonos gyermekeknek. A gyors összefogás és az önzetlen támogatás eredményeképpen pár nap alatt több mint egymillió forint értékű támogatás gyűlt össze, amiből 270 csomagot állítottak össze. A támogatók: Motor Classis Zrt,, Otto Fuchs Hungary Kft., Gelbmann Kft., Zafír Mérnöki Tanácsadó Kft. és a Ho-Máhr Trans Kft. 

Ezen felül a Shell Hungary Zrt. részt vesz a személyre szóló kívánság-ajándékok megvásárlásban és eljuttatásában, a Grundfos Kft. pedig tisztasági csomagokat és édességet  ajándékoz a Szent Ágotás gyermekeknek. És még egy felajánlás:  Budapestre, a Lumina Fényparkba belépőt biztosítanak egy busznyi fiatal részére. A további programot a nevelők állítják össze..

– A legnagyobb nyertesek azonban, azt gondolom, mi magunk vagyunk - tette hozzá Honosiné Máhr Ágnes. Csodás emberek barátságát birtokoljuk akik nélkül mindez nem jöhetne létre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában