Jubileum

2022.12.10. 10:54

A Tatai várban ünnepelt a 30 éves Fellner Jakab Kulturális Egyesület

30 éves lett a Fellner Jakab emlékét ápoló egyesület. Ünnepi közgyűlést tartottak a kerek évforduló alkalmából.

G. D. V.

Forrás: Tata Város/Facebook

A napokban rendezte a Tatai várban ünnepi közgyűlését a Fellner Jakab Kulturális Egyesület abból az alkalomból, hogy a közösség idén lett 30 éves. Az egyesület arról is megemlékezett, hogy sikeresen lezárult az a programsorozatuk, amelyet a Fellner Jakab Emlékév alkalmából szerveztek az építőmester születésének 300. évfordulóján.

Az egyesület megalakulása óta ápolja Fellner Jakab emlékét, a mögöttünk álló három évtizedben számos népszerű programot valósítottak meg, városnéző sétákat, kiállításokat, szakmai előadásokat és konferenciákat szerveztek, bejárták Magyarországot, valamint Európa több országát, végig látogatták Tata testvérvárosait és eljutottak Fellner Jakab szülővárosába. Az egyesület aktív tagja volt a Fellner Jakab Emlékév Bizottságnak, a 2022-es év programjairól egy összefoglaló kiadványt is megjelentettek. Az ünnepi találkozón a közelmúlt eseményeiről és a jövő terveiről egyaránt beszámoltak – adta hírül közösségi oldalán a város.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában