Kiállítás

2022.10.29. 16:27

Minden az esküvőről és a lagziról szólt Tatán a Güntnerben - fotók

Immár 10. alkalommal rendezték meg a hévégégén a megye legnagyobb esküvő kiállítását Tatán, a Güntner Arénában. A helyszíntől a dekoráción keresztül a DJ-ig mindent megtalálhattak a nagy napra készülő párok.

Goletz-Deák Viktória

A Güntner Aréna adott otthont az idei Esküvő Kiállításnak.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Bár még messze az esküvőszezon, már most érdemes elkezdeni készülődni a nagy napra. A legjobb helyszín megtalálása, a legszebb meghívó megtervezése, a legfinomabb esküvői torta kiválasztása, vagy akár a legcsodálatosabb esküvői ruha megtalálása bizony komoly fejtörést és bosszússágot tud okozni az esküvő előtt. Hogy minden a lehető leggördülékenyebben menjen, hogy megkönnyítsék a párok dolgát, idén is megrendezték Tatán az Esküvő Kiállítást.

Az arénába belépve úgy gondolta az ember, hogy már most egy esküvő varázslatos helyszínére csöppent. Gyönyörű menyasszonyi ruhák, ínycsiklandozó ételek és sütemények, pompásan megterített asztalkák fogadták az érkezőket. A színpadon pedig a legdivatosabb menyasszonyi és menyecskeruhákban vonultak fel a modellek. A hangulatot csak fokozta a profi táncosok pörgős bemutatója. Azt az ígéretet sugallva, hogy a nagy napra akár az ifjú pár is rophatja majd így a táncparketten.

Tudatosan készülnek a nagy napra
Adrienn és párja a menyasszonyi ruhákat nézegetve a 24 órának elmondta, hogy a jövő tavaszra tervezik az esküvőt. Nem lesz sok vendég, csak annyit hívtak meg, hogy igazán jó legyen a hangulat. 
- Én tudatosan készülők már egy ideje az esküvőre. Beléptem a közösségi oldalon több esküvővel, vagy esküvőszervezéssel kapcsolatos oldalra, hogy ott is találjak újabb ötleteket. A kiállításra is konkrét tervekkel jöttünk, hogy élőben is megnézhessük az elképzeléseinket – mesélte a tatabányai menyasszony, aki elárulta, hogy a budapesti esküvő kiállításra is el fognak majd menni.

A vőfélyek munkájába is betekintést nyerhettek az érdeklődök. Sziporkázó szövegekkel, érdekes és vicces anekdotákkal mutatták be, hogy pontosan mi is a dolga egy vőfélynek, vagy ceremónia mesternek a lagzin.

Jakab Szilvia Barbara és Bikali Zoltán a kiállítás szervezői elárulták, hogy korábban egy esküvőmagazint adtak ki, aminek révén a szolgáltatókkal már jó kapcsolatot alakítottak ki. Amikor Tatabányán megszűnt a régi esküvő kiállítás úgy gondolták, hogy Tatára áthozva élesztik azt újjá.

– Átlagosan 300 pár, vagyis 600 fő érkezik úgy a rendezvényre, hogy regisztrálják magukat. Ők már ténylegesen szervezik az esküvőjüket. Vagy már megvan a dátuma a nagy napra, vagy már nagyjából tudják, mikorra tervezik. Főleg Tata, Tatabánya, Győr környékéről, Komáromból, de Budapestről is érkeznek, hiszen Tata csodálatos helyszíneket kínál az esküvők szervezéséhez. A szolgáltatók és a helyszínek visszajelzéseiből úgy látjuk, hogy az esküvői szezon ideje már kitolódott. Februártól egészen október végéig foglalják a párok az időpontokat – mondta  Bikali Zoltán. A szervező házaspár azt is megosztotta velünk, hogy ők már az első esküvő kiállításuk után keltek egybe, így nekik is nagy segítséget adott a személyes tapasztalat, amit azon szereztek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában