Égi csoda

2022.10.08. 07:11

A Marsra költözött Tatabánya a különleges naplementében (fotók)

A pénteki naplemente megyeszerte festette narancssárgára az eget, ahogy Tatabányán is. A különleges égi jelenségről olvasóinktól kaptunk fotókat.

Kemma.hu

Forrás: Beküldött

Fotó: Szabó Andrea

Különleges és egyben szemet gyönyörködtető naplementét láthatott pénteken Tatabánya felett az, aki felnézett az égre. A csodálatos jelenségről olvasói fotókat is kapott szerkesztőségünk.

Ahogy arról már beszámoltunk, pénteken a Bakonyalján is parázsló égboltot tekinthetett meg az, aki a naplementét figyelte. A 18 éves császári diák, Deák István nem is tétlenkedett, azonnal fényképezőgépet ragadt és megörökítette az izzó eget.

De nem csak István figyelmét keltette fel a ritka naplemente. Tatabányáról Szabó Andrea olvasónk mutatta meg fotón, hogy az egyre sötétülő város felett, miként izzik, teljes pompájában, narancssárgán világít az ég.

Fotós: Szabó Andrea / Forrás: Beküldött

Egy másik tatabányai olvasónk, Polgárné Makrai Erika a Kő-hegyen fotózta le a nem mindennapi naplementét. Ahogy elküldött képéhez írta:

A mai napon egy csodával lettem gazdagabb

Fotós: Polgárné Makrai Erika / Forrás: Beküldött

 

Címkék#naplemente

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában