Juttatás

2022.09.23. 18:07

Megemelkedett rezsiköltségek:100 ezer forintos támogatás adnak a Gyermelyi dolgozóinak

Az augusztus elsejétől bevezetett rezsiszabályok, amelyek csak az átlagfogyasztás erejéig biztosítják a kedvezményes gáz- és áramdíjakat, sok családnak problémát okozhatnak. Több cég úgy döntött, hogy segítséget nyújt a megnövekedett rezsiterhek kifizetésében a munkatársainak.

P. J.

Forrás: 24 Óra

A Gyermelyi Vállalatcsoport vezetése is döntött arról, hogy az energiaárak emelkedése miatt hozzájárul alkalmazottai rezsiszámlájának fizetéséhez.

– A társaság igazgatóság azt a döntést hozta, hogy azt a dolgozót, aki legalább szeptember elsejétől folyamatos munkaviszonyban áll a Gyermelyi Vállalatcsoport bármely tagvállalatánál, október, november és december hónapokban egységesen nettó 100–100 ezer forinttal támogatja – tudtuk meg Bokros Gábor marketing igazgatóhelyettestől.  – A támogatás további feltétele, hogy a kifizetés napján a munkavállaló nem áll felmondás alatt, illetve a kifizetés napjáig nem szűnt meg a munkaviszonya. Ez a döntés egységesen minden kollégára vonatkozik. Aza, ez nagyságrendileg mintegy ötszáz alkalmazottat érint. 

Bokros Gábor azt is kiemelte, hogy az igazgatóság ezzel a többlet juttatással elismerését fejezi ki a vállalatcsoport dolgozóinak, megköszönve áldozatos munkájukat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában