Díjátadó

2022.09.23. 19:58

Fotókon a megye legtündéribb mosolyai: legó és autó is lesz a nyereményből

Ovis barátnők és egymásra rácsodálkozó kisbabák is nyertek az idei Gyermekmosoly versenyünkön. Hat megyei győztesünk közül ötöt köszöntöttünk pénteken szerkesztőségünkben.Ami biztos: élőben mindegyikük még tündéribb, mint a beküldött fotóján, és egyből mosolyt csaltak mindenki arcára.

Kemma.hu

Tündéri gyerekeket ismertünk meg a Gyermekmosoly versenynek köszönhetően

Forrás: 24 Óra

Fotó: F. P.

Édes kisbabák és cserfes nagylányok vették át a hatalmat pénteken délután a Kemma.hu és a 24 Óra szerkesztőségében. Az idei Gyermekmosoly versenyünk dobogósai látogattak el hozzánk, hogy átvegyék nyereményeiket Takács Zoltán főszerkesztőtől és Szűr Annamária regionális online vezető szerkesztőtől. Ditrich Elena Zoé sajnos betegség miatt nem tudott eljönni, de nyereményét hamarosan ő is megkapja. 

A nyergesújfalui Cserge Zsófia Zoé nem csak a megyében, de a kategóriájában országos szinten is a legtöbb szavazatot kapta, így hamarosan megveheti az óriás legót, amit szeretne. Hamar kiderült ugyanis, hogy él-hal ezért a játékét. Persze lehet, hogy a 1,5 éves öcsinak is jut majd valami a nyereményből. Még nagyobb volt az öröme, amikor meglátta a harmadik helyezett Richvalsky Tinát, aki szívbéli barátnője az oviban, és jövőre együtt mennek majd iskolába is. Tina elárulta nekünk, hogy balettozik, és hogy ujjal távirányítható autóra vágyik most igazán. A két kislány két ölelés, viccelődés közben azt is elmesélte, hogy szeretnek búcsúba járni, a kedvencük pedig az ugrálóvár. Nitti Edina, a 4-7 évesek lábatlani, második helyezettje arról mesélt, hogy a Jézuskának adják a nyereményt. 

A babák helyett érthető okokból még szüleik beszéltek. A csöpp, bakonysárkányi Horváth Hanna (kategóriája győztese) és a tatabányai Dzimba Lilla (a harmadik helyezett) anyukáival például arról beszélgettünk, nagy szép, de nem egyszerű a picikkel az élet. Például a meleg időt nem bírták annyira. Viszont minden mélység ellenére ott vannak a magasságok, amelyek mindent megérnek. 

A két békés, barátságos, érdeklődő baba mondhatni kézről kézre járt. A nagyobbacska lányok is megfogták őket egy-egy pillanatra, és mindenki szívesen dajkálta őket egy kis időre. A hajba kapaszkodó, kerek szemmel mindenkire rácsodálkozó babák mellett pedig lelkesen csacsogtak a komoly nagyok is, miközben szüleik büszkén, szeretettel nézték őket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában