Közönségdíjak

2022.09.21. 23:38

Esztergomi hotel és a bajnai kastély is elismerést kapott

Immár tizenkettedik alkalommal adták át a Business Traveller Hungary szerkesztősége által alapított Business Excellence díjakat. Megyénkben két közönségdíj is gazdára talált.

W. P.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

A Legjobb Új Piaci Szereplő elnevezésű közönségdíjat a bajnai Sándor-Metternich-kastélynak ítélték oda, míg a Legjobb Business Hotel vidék kategóriában a Grand Hotel Esztergom lett közönségdíjas. A magazin beszámolja szerint mintegy 1300 szavazat érkezett a jelöltekre és a budapesti Haris Parkban tartott díjkiosztó ünnepséget is nagy érdeklődés övezte.

A businesstraveller.hu tudósításából az is kiderül, hogy a Business Excellence 2022 díjak idén olyan cégekhez kerültek, amelyek rugalmasságukkal, szolgáltatásuk minőségével és hatékonyságukkal kiemelkedtek versenytársaik közül. 

A 2021 decemberében átadott Sándor-Metternich-kastély korábban is kapott már díjat, ugyanis a bajnai turisztikai attrakció tavaly a műemléki világnapon elnyerte az ICOMOS (Műemlékek és Műemlékhelyszínek Nemzetközi Tanácsa) Magyar Nemzeti Bizottságának ICOMOS-díját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában