Közösségépítés

2022.08.01. 13:55

Lakitelekre készülnek a súriak

A Nemzeti Művelődési Intézet (NMI) az idén is megrendezi a Közösségépítő kultúránk programsorozatot – közölte a csatkai Kultúrház és Könyvtár. Szeptember 2-án, pénteken, egész napos programmal várják az érdeklődőket Lakitelken. A rendezvényen ott lesznek a súriak is.

R. V.

A résztvevők a reggeli órákban kelnek útra Súrról, hogy a Petőfi Sándor Művelődési Házhoz menjenek, később a Művelődési ház színháztermébe látogassanak.

A folytatásban a Nemzeti Művelődési Intézet székházát tekinthetik meg egy körsétával, ahol lehetőség lesz ajándéktárgyak és kötetek vásárlására is. Kísérőprogramként kosárfonó bemutató lesz Gergely Istvánnal, Kárpát-medencei a Szakkör kiállítás a Beke Pál-teremben, valamint megtekinthető lesz a székház rollup sorozat is a Balipap-teremben.

A kirándulásra a járás összes településéről, így Csatkáról is jelentkezhetnek. Zempléni Lilla szervező, a kultúrház vezetője felhívta a figyelmet, aki szívesen részt venne ezen a programon, mielőbb jelezze szándékát és a résztvevők számát. Hozzátette: a részleteket amint lehet pontosítják, akkor, amikor meglesz a jelentkezők pontos száma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában