Emléktúra

2022.08.30. 07:00

Autócsodák jártak Csolnokon, ezektől a verdáktól neked is tátva marad a szád (fotók)

Az elmúlt hétvégén rendezték meg az idei Casco Rallye Classic – Tarlós István-emléktúrát, melynek keretében több kilométeren át megyénk útjain koptatták kerekeiket az oldtimer korú járgányok.

W. P.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

A Hungarian Historic Adventure Trophy oldal tájékoztatása szerint a résztvevők az egykori nagyszerű sportvezetőre, Tarlós Istvánra emlékeztek, aki a nyolcvanas években a Főtaxi Autósport SC elnöke volt és ő nevéhez fűződik a Casco Rally életre keltése is.

A mintegy 150 kilométeres távot három etapra osztották fel: az első szakasz Solymártól Tarjánig, a második Tarjántól Csolnokig, a harmadik Csolnoktól Pilisszentlászlóig tartott. Csolnok központjában népes közönség tekintette meg a járgányokat, a járókelők közül többen is felelevenítették az egyes kocsikhoz fűződő emlékeiket. 

A Rákóczi térnél Trabant, Porsche, többféle Mercedes, gyönyörű állapotú Volga és egy Ferrari Mondial Cabrio is felvonult. Az első helyen végül Pásztor Tamás és Pásztor Tomi végzett egy Renault 17 Gordini típusú autóval.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában