Rongálás

2022.07.08. 15:22

Teherautóval tették tönkre a tatabányai Árpád tér szökőkútját

A város egyik közkedvelt látványossága a vándorkiállítás attrakcióinak elszállításakor ment tönkre.

Kemma.hu

Forrás: Szücsné Posztovics Ilona/ Facebook

A város polgármestere, Szücsné Posztovics Ilona a Facebook-oldalán posztolt a közkedvelt Árpád téri szökőkút megrongálásával kapcsolatban. Sokan észrevették és jelezték ugyanis a városvezetés felé, hogy a szökőkutat borító térkő lapok a helykről elmozdultak. A rongálást egy teherautó okozta.

 Árpád téri szökőkút megrongálása tatabánya
Az eredeti állapotok visszaállítása az anyagbeszerzés miatt több időt vehet igénybe (Forrás: Szücsné Posztovics Ilona/ Facebook)

A sajnálatos és egy kis odafigyeléssel elkerülhető rongálást, az elmúlt hetekben az Árpád téren megtekinthető vándorkiállítás elszállítására érkező teherautó sofőrje okozta, aki a működő szökőkútra - nem tudom milyen megfontolásból - ráhajtott.

– fogalmazott  polgármester a posztban. Mint arról beszámolt, a szökőkút javításáról a közterületet bérlő szervezet fog gondoskodni, ami hosszabb időt vehet igénybe, mivel még nem tudható, hogy a tönkrement és csak külföldi gyártótól beszerezhető alkatrészek pótlására mikor kerülhet sor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában