Egyetem

2022.07.19. 17:00

Projektet zártak a Pázmányon

A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen június végén zárult le a Szociális humán erőforrás fejlesztése című kiemelt projekt, amelyet a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Szociológia Intézetének Szociális Vezetőképzés Tanszékén valósítottak meg.

R. V.

Az egyetem beszámolójában közölték: a szociális és gyermekvédelmi intézmények szakemberei az előző csoportokhoz hasonlóan ezúttal is tartalmas szakmai konzultációkon és izgalmas gyakorlati kurzusokon vehettek részt. Az elméleti ismeretek áttekintését a praxisból hozott mindennapi kihívásokra adott jó gyakorlatok feldolgozásával párhuzamosan végezték. A záródolgozatok magas szintű projektmunkák, amelyek témáját mindenki a saját érdeklődésének, aktuális vezetői problémáinak alapján a megadott szempontok figyelembevételével készített el. A résztvevők a záróvizsgán komplex szóbeli beszámoló keretében tettek tanúbizonyságot szakmai felkészültségükről. Itt számot vetettek vezetői kompetenciájuk fejlődésével kapcsolatosan is.

A tanúsítványokat ünnepélyes keretek között adták át 48 végzősnek májusban Debrecenben, és 71 frissen végzett hallgatónak júniusban Esztergomban, a PPKE képzési helyszínén. Itt projektzáró rendezvényt is tartottak, amelynek keretében bemutatásra került a képzés oktatói által összeállított A szociális vezetőképzés alap- és mesterszintű ismeretbázisa című tanulást támogató kötet is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában