Trambulinok

2022.07.27. 16:26

Gyerekek birodalma: Komárom egyik legimpozánsabb új játszóterét adták át (fotók)

Hivatalosan is felavatták a Generációk Háza mögötti játszóteret, ahol szerdán is több gyerek játszott már.

Körtvélyfáy Dina

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

Dr. Molnár Attila polgármester elmondta, kombinált játszóvárat, beépített trambulinokat, homokozót, rugós játékokat, fészekhintát, padokat, ivókutat és hulladékgyűjtőket telepítettek a területre. Az udvar részben füvesített, részben térkövezett. Hozzátette, az elmúlt időszakban sok változás történt a környéken. Megépült a Generációk Háza, amelyben nem csupán a helyi civil szervezetek találhattak otthonra, de itt működik a Komáromi Tám-Pont Család- és Gyermekjóléti Intézmény is.

Megújult a buszvégállomás épülete és aszfaltburkolata, a megállókba okos utastájékoztató panelek kerültek. Elkészült a Szent Imre Római Katolikus Általános Iskola és Óvoda új óvodaépülete, készül az intézmény korszerű tornaterme, és megújul a volt óvodaszárny is. A Gyár utca járdájának felújítása is befejeződött.

Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő szerint a komáromi önkormányzat továbbra is a családok érdekeit tartja szem előtt. Közösségi oldalán úgy fogalmazott, hogy Komárom egyik legimpozánsabb játszóterét adták át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában