Több mint foci

2022.04.28. 00:24

Ismét összekötötte a két Komáromot az Aranycsapat Kupa

A barátságos megmérettetésen Észak és Dél-Komárom is csapatot állított.

Körtvélyfáy Dina

Határon innen és túlról érkeztek diákok a kupára

Forrás: Komsport/Facebook

Harmadik alkalommal szervezték meg az Aranycsapat Kupát, amelynek megnyitója a városi sportcsarnokban zajlott. Az eseményt a Komáromi Sporthagyományokat Őrző Kerekasztal és a Kárpátia Sport Polgári Társulás rendezi. A torna megnyitóján a fővédnök, dr. Lomnici Zoltán, az Aranycsapat testület elnöke is részt vett, aki arról beszélt, az Aranycsapat sikerei annak idején visszaadták a nemzet önbecsülését. Jelentőségük tehát messze túlmutat a győzelmeken, sikereken, nemzetegyesítő erő volt. Hangsúlyozta, az is jelzi Észak- és Dél-Komárom egységét, hogy mindkét város sportcsarnokában rendeznek ezen a napon mérkőzéseket a verseny keretein belül. 

A tornán az alábbi középiskolák, egyesületek vettek részt: a Tatabányai Árpád Gimnázium, a dunaszerdahelyi Szent István Téri Közös Igazgatású Iskola, az ógyallai Építőipari Szakközépiskola, a komáromi Széchenyi-iskola, a délvidéki Nyers István Akadémia Sportegyesület, a Selye János Gimnázium, az erdélyi Sövér Elek Szakközépiskola és az FC Beregvidék. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában