Fórum

2022.03.22. 21:23

Mi Hazánk: önálló magyar nemzetgazdaságra van szükség

Fórumot tartott a Mi Hazánk Mozgalom esztergomi szervezete március 22-én.

W. P.

Méhes Szilveszter (balra) és Lantos János beszélget egy érdeklődővel

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Az elmúlt harminc évben a kormányok elsőként a multikat szolgálták ki, emiatt a munkavállalói társadalomban nagy változásokra van szükség – jelentette ki Lantos János, a Mi Hazánk Mozgalom térségi országgyűlési képviselője a Széchenyi téren tartott utcafórumon. A politikus leszögezte: a béremelésen túl erősíteni kell a szakszervezeteket, hogy a munkavállalók megfelelő érdekképviselettel rendelkezzenek.

Lantos János a postánál felállított standnál a Virradat programról is beszélt az érdeklődőknek. Elmondta, hogy egy megfelelő stratégia mentén kellene felépíteni az önálló magyar nemzetgazdaságot, ennek egyik legfontosabb eleme a mezőgazdaság fejlesztése lenne. Úgy gondolja, a rendszerváltás óta hatalmon lévő pártok nem aknázták ki a lehetőséget, pedig hazánk agrárium szempontjából kiváló adottságokkal rendelkezik. A képviselőjelölt a „COVID-diktatúráról” is szót ejtett: a párt szerint anyagilag kártalanítani kell a vakcina mellékhatásaitól szenvedőket, és a kötelező oltás megtagadása miatt kirúgott munkavállalókat is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában