Elismerés

2021.12.31. 08:04

Év szállása díjat nyert az esztergomi Szent György Ház

Kilencedik alkalommal rendezték meg az Év szállása versenyt, amelyen ezúttal egy esztergomi szálláshely is díjat kapott.

W. P.

Csendes utcában található a szálláshely

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Az esztergomi Hotel Adalbert Szent György Ház lett a „Minőségi 1–3 csillagos szálloda” kategória második helyezettje a Szallas.hu hazai szállásközvetítő oldal Év szállása versenyén, amelyet immáron kilencedik alkalommal rendezett meg a portál.

A szervezők közleményéből kiderül, hogy a járványhelyzet miatt az elmúlt másfél évben nagy nehézségekkel kellett szembenézniük a szálláshelyeknek, a munkájukat és kitartásukat pedig a díjakkal kívánták elismerni. 

A számokból kiderül, hogy idén is nagy népszerűségnek örvendett a megmérettetés, hiszen több mint tizenháromezer szálláshely, ötszáz település és ötezer-hétszázharminc turisztikai attrakció vett részt. A szakmai zsűri döntését a mintegy 1,3 millió vendégértékelés is segítette, befolyásolta.

A szervezők a pandémiás helyzethez alkalmazkodva online rendezték meg a díjátadó gálát. A Hotel Adalbert Szent György Ház egyébként a bazilika, illetve a Duna közvetlen közelében, a várhegy oldalában, egy csendes utcában található. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában