Radics Gigi ünnepre hangolt

2021.12.19. 17:38

360 ezer forintot karácsonyoztak össze a családok Tamás Borika fejlesztésére

Legnagyobb kedvencei és alkalomhoz illő karácsonyi dalok is felcsendültek Radics Gigitől, aki megadta a Családi karácsony záróakkordját Oroszlányban.

Wágner Zsanett

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

A nagyszabású programsort a Bányász Klub Közösségi és Rendezvényház hozta tető alá december 18-án, így kedveskedve a városlakóknak és az érdeklődőknek az ünnepek előtt. Radics Gigi, az országszerte ismert tehetséges művész igazi titkot árult el nekünk.

Rajongóinak azt üzente, jövőre elindul a Gigi 10 turné, emléket állítva annak, hogy egy évtizede lett a Megasztár tehetségkutató győztese. A fellépésekről pontos információt egyelőre nem árulhatott el, de az biztos, hogy megyénkben is tapsolhatunk majd a fiatal tehetségnek.

Adventi kézműveskedés, fajátékok és színes színpadi programok várták az érdeklődőket a Forrás Rádió és a Bányász Next közösségi rendezvényén, a Családi karácsonyon.  Az eseményre ugyan nem kellett belépőt váltani, de a részvételt előzetes regisztrációhoz kötötték a szervezők.

A látványos programokra tömegek érkeztek. Főként, miután a csaknem egy időben  kezdődött élvonalbeli kosárlabda-mérkőzés befejeződött. Sokan döntöttek úgy, hogy a család egyik fele – többségük az erősebbik nemet képviselte – elmegy szurkolni az „oroszlánoknak”, míg a többiek a Bányász Klubban múlatják az időt.

Őket helyi együttesek és a környező településről érkezők szórakoztatták, de bűvészmutatványokban sem volt hiány a színpadon. Ahogy közeledtünk az estéhez, egyre nevesebb sztárok érkeztek. Többek között Boldizsár Tamás, aki jelenleg a Budapesti Operettszínház művésze, és aki ezer szállal kötődik a bányászvároshoz, hiszen itt töltötte gimnazista éveit is.

360 ezer forintot gyűlt össze jótékony célra.

Dobpergés nem volt, mégis az est legfantasztikusabb pillanatát vezette fel a műsorvezető, amikor a támogatói jegyekből befolyt összegre terelte a szót. A befolyt összeget Tamás Borika a hypotón, vagyis laza izomzatú gyermek fejlesztésére ajánlotta fel az OSZE Tekergők kerékpáros-szakosztálya.

A támogatói jegyet vásárlók között kétnapos balatongyöröki wellness pihenést sorsoltak ki a szervezők.  Torma Lajos, az OSZE kerékpáros-szakosztály vezetője és Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő húzta ki a szerencsést: Geizer Zsuzsannát.

A rendezvény ezzel azonban még mindig nem ért véget. A Megasztár tehetségkutató egyik győztese, Radics Gigi lépett a szépen feldíszített színpadra. Talán nem is lehetett volna stílszerűbb az első dalválasztása: ez egy boldog nap – énekelte kristálytiszta hangján Gigi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában