Jótékonyság

2021.12.20. 06:28

32 hátrányos helyzetű tatabányai gyermek szívébe csalt karácsonyi örömöt a T-Szol

Karácsony alkalmával idén hetedik éve szervezte meg jótékonysági akcióját a T-Szol Zrt., melynek keretében 32 gyermek arcára csaltak örömet.

Kemma.hu

Forrás: T-Szol Zrt.

A szolgáltató célja az volt, hogy olyan tatabányai gyerekeket ajándékozzanak meg, akiknek kortársaikhoz képest szűkösebb lehetőségek állnak rendelkezésre, tudtuk meg közleményükből. Ez alkalommal a Tatabányai Járási Egyesített Szociális Intézmények Család és Gyermekjóléti Központjával együttműködve tudtak meglepni néhány hátrányosabb helyzetű gyermeket, családot. 

A járványhelyzet miatt sajnos már második éve, hogy elmaradt a szokásos ünnepi gála, a T-Szol munkatársai azonban idén is nagy gondossággal készítették el az ünnepi csomagokat, hogy örömöt csaljanak 32 gyerkőc arcára. Mint írják, a T-Szol Zrt. vezetősége számára mindig fontos volt, hogy az alapvető feladatain túl is hozzájáruljon a város szociális életéhez, az ünnepi időszakban pedig különösen fontos, hogy másokra is gondoljunk, hiszen nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy vannak olyan családok, akik több figyelmet és törődést igényelnek. 

Remélik, hogy a jelenlegi személyre szóló ajándékcsomagjaikkal sikerül örömet okozniuk és boldogabb ünnepeket nyújtanak annak a néhány gyermeknek és családjának. A szolgáltató ez úton is köszöni a TJ ESZI Család és Gyermekjóléti Központja munkatársainak az együttműködést, akik eljuttatták hozzájuk a kívánságokat, a csomagokat pedig a családoknak, valamint a Gyémánt Fürdőnek a családi strandbelépők felajánlását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában