autósok

2021.11.20. 09:30

Olyat húzott a suzukis az M0-son, hogy a te ereidben is meghűl a vér (videó)

Az M0-áson szlalomozó személyautós úgy vágott be egy teherautó elé, hogy érintette a furgon elejét. Centiken múlhatott volna egy tömegbaleset.

Kemma.hu

Az M0-áson szlalomozó személyautós úgy vágott be egy teherautó elé, hogy érintette a furgon elejét. Centiken múlhatott volna egy tömegbaleset.

Forrás: Bp-i Autósok Közössége

A Bp-i Autósok Közössége osztotta meg YouTube csatornáján azt a videót, amit az egyik olvasójuk fedélzeti kamerája rögzített az M0-áson november 19-én kora délután. A felvételeken jól látható, hogy egy Suzuki Vitara olyan manővert hajtott végre a pályán, ami akár tömegbalesetet is okozhatott volna.

A nem közutakra való virtussal vezető sofőr vélhetőleg miatt akadt ki, mert a teherautók nem tartották be jobbra tartási kötelezettségüket. Ez a nevelési módszer azonban nyilvánvalóan semmilyen körülmények között nem fér bele.

– Az M0-áson szlalomozó személyautós úgy vág be egy teherautó elé, hogy érinti a furgon elejét. Nagy mázli, hogy nem történt komolyabb baleset. Az eset után ugyanolyan lendülettel tovább hajt ugyanabban a stílusban – kommentálta a videót beküldője.

Hogy valóban hozzáért-e a Suzuki Vitara hátulja a teherautó jobb elejéhez, azt a Bp-i Autósok Közösségének követői és kommentelői is csak találgatják. A Halászteleknél készült felvételből ez nem ítélhető meg teljes bizonyossággal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában