összefogás

2021.11.24. 07:00

Most belőled is karácsonyi angyal válhat a Kristály-beli kívánságfánál

Sok-sok gyermek kívánsága talált már angyalra Tatán, de még lehet választani az ország legrégebben működő szállodájában álló fáról.

Sz. A.

Sok-sok gyermek kívánsága talált már angyalra Tatán, de még lehet választani az ország legrégebben működő szállodájában álló fáról.

Forrás: Kemma.hu

Fotó: Sz. A.

A hét végén nem csak a szép idő és Pál Feri atya előadása vonzott sokakat az Angolkertbe, hanem a Pálma Rendezvényházban akkorra felállított karácsonyfa is, amelyen kívánságok várták angyalaikat. Mint azt Borsodi Imrétől, a Kristály PR-menedzserétől megtudtuk, a fa már a szálloda aulájában várja a jótevőket.

A Kristály Imperial Hotel az immár hagyományos kezdeményezésével szovátai és Komárom-Esztergom megyei, bentlakásos iskolák hátrányos helyzetű gyermekeinek segít szebbé tenni a karácsonyát. A Kemma.hu csapata is választott egy kívánságot, amelyet teljesít majd, de sok-sok kérés várja még az angyalait.

A kívánságok mellé egy-egy mézeskalács és levélke is jár, hogy a leendő angyalok jobban megismerhessék azt, akit megajándékoznak majd. Komáromi, tatai, kömlődi és szovátai gyerekek írták le álmaikat, vágyaikat, meséltek kicsit az életükről. Van, aki például társasjátékot, más focilabdát, mesefigurás meglepetést vagy épp sminkkészletet kért például. Olyan apróságokat, amelyek nekik nagyon is sokat jelentenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában