Pandémia

2021.11.15. 15:03

Egyre több helyen ismét maszkot kell viselni, most a NAV szigorított

Ismét szigorításokra kell számítani a koronavírus járvány miatt. Ezúttal a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezette be a kötelező maszkviselést.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ügyfélszolgálatain mostantól kötelező a maszk viselés. 2021. november 15-étől érvényes az új szabály minden személyes ügyintézés esetében – tudtuk meg Doktor Imre Zoltántól, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal sajtóreferens, szakértőtől.

Ennek érdekében a NAV felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy ha megtehetik, az ügyfélszolgálatok felkeresése helyett, az online szolgáltatásokat vegyék igénybe. A Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál a legtöbb ügy már online formában is intézhető, de telefonon is számos adóügy lebonyolítható. Továbbá ingyenesen hívható telefonszámon tájékoztatást is kérhetnek az ügyfelek. Részletes tájékoztatás a NAV honlapján olvasható. Az e-ügyintézésről és a telefonos ügyintéző rendszerről a 32. és 33. információs füzetben tájékozódhatnak az érdeklődők – olvasható a NAV közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában