Kocsis Alexandra

2021.11.17. 16:40

Ninjaként bizonyít a bombázó oroszlányi fitneszmodell – itt vannak az első fotók

Az oroszlányi fitnesszmodell, Kocsis Alexandra lehetőséget kapott, hogy részt vegyen a Ninja Warrior VIP adásában. Ha megnyeri, irány a pénteki döntő.

Kemma.hu

Forrás: TV2 Sajtószoba

A Ninja Warrior Hungary a héten már a középdöntőkkel folytatódik, így hamarosan kiderül az is, hogy kik lesznek a döntősök. Ám mielőtt fény derülhetne a dologra a TV2 szuperprodukciója egy új ötlettel állt elő, ugyanis csütörtökön egy VIP adással érkeznek, melynek győztese tovább jut a pénteki döntőbe. Európa legnagyobb Ninja Warrior pályáján a héten huszonegy bátor híresség is kipróbálja magát a nem mindennapi akadályokon – tudtuk meg az origo.hu oldaláról.

A harcban olyan ismert személyek vesznek részt, mint Ambrus Attila, Katus Attila vagy Kerényi Miklós. A 21 játékos közül azonban a legizgalmasabb az oroszlányi Kocsis Alexandra, az Exatlon Hungary egyik bajnoka. Az Arnold Classic-győztes fitnesszmodell már a Survivor-ban és az Exatlon-ban is bizonyított, most pedig lehetősége lesz akár a döntőbe is jutni a Ninja Warrior Hungary extrém pályáján. Remélhetőleg sok izgalmat és csobbanást láthatunk a VIP adásban, fűszerezve az oroszlányi szépség továbbjutásával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában