Segítség

2021.10.26. 11:00

Ügyvédek a közjóért: ingyenes tanácsadást kaphatunk a kamara tagjaitól

November 3-án „Pro bono” napot tart az ügyvédi kamara, aminek keretében ingyenesen segítenek azoknak, akik tanácsért fordulnak hozzájuk.

Mórocz K.

Dr. Becker Tibortól, a A Komárom-Esztergom Megyei Ügyvédi Kamara elnökétől megtudtuk, hogy a kamara két éve csatlakozott először az „Ügyvédek a közjóért” kezdeményezéshez. Ennek keretében a kamara erre jelentkező ügyvédjei ingyenes jogi tanácsadást tartottak egy napon át az érdeklődőknek.

– November 3-án újra “Pro bono” napot tart a kamara – mondja az elnök . Ennek során az önként jelentkező ügyvédek és kamarai jogtanácsosok reggel 9 órától délután 5 óráig tartanak ingyenes jogsegélyszolgálatot a megyei ügyvédi kamara tatai székhelyén, az Agostyáni utca 13. szám alatt. A megkereséseket minden jogi területről várják. Kérik, hogy aki szeretne személyesen kérdezni, az a területi kamara 06-34/310-887 telefonszámán vagy az [email protected] e-mail-címén elektronikusan jelezze részvételi szándékát. A jelentkezés során szükséges megjelölni, hogy mikorra szeretne jönni és milyen témakörben vár jogi tanácsot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában