jótékonyság

2021.10.06. 17:30

Több mint 3 milliót motoroztak össze a kétkerekű angyalok Dorogon és Esztergomban

Az idei motorosok is Lehetnek Angyalok jótékonysági felvonuláson újabb rekord született – mind a motorosok számát, mind az összegyűjtött összeget tekintve.

Kemma.hu

Forrás: Kemma.hu

Fotó: Feleki Marietta

A VII. Motorosok is Lehetnek Angyalok jótékonysági motorosfelvonuláson több mint 700 motoros dübörögtette meg Dorogot, Tokodaltárót, Tokodot, Tátot és Esztergomot. A résztvevők támogatói jegyeket, pólókat, matricákat vásárolhattak, az ebből befolyt összeg pedig – mint minden évben – a Vaszary Kolos Kórháznak szánták a szervezők, megköszönve ezzel munkájukat.

A szervezők, Lehotay Katalin és Lehotay Miklós a Facebook-oldalukon számoltak be, mekkora összeget sikerült így gyűjteni.

„Örömmel és büszkeséggel a szívünkben kiáltjuk a nagyvilágba, hogy a VII. A Motorosok is lehetnek Angyalok jótékonysági motoros rendezvény során mi, motorosok 3 millió 27 ezer 800 forintot gyűjtöttünk össze! Az összeget, mint minden évben az ország első és egyetlen Motorosbarát kórházának, az esztergomi Vaszary Kolos Kórháznak ajánljuk fel.”

Mint a posztban hozzátették: „A Motoros ilyen. Jön, ha jönni kell, és kiáll a társáért, a mi esetünkben Egymásért és Magunkért. Hiszen, immár hetedik éve szólítjuk meg a Motorosokat és kérjük Őket, hogy bújjanak angyalbőrbe, tartsanak velünk és segítsenek bebizonyítani, hogy a Motorosok nem rossz emberek, nem bűnözők és nem huligánok.”

A felvonulás ötlete egyébként egy hét éve történt eset miatt jött. A szervezők egyike, Lehotay Miklós akkor motoros balesetet szenvedett és az esztergomi sebészeten kapott remek ellátást, amelynek köszönhetően megmentették az életét. A hála nem maradt el: Miklós és testvére, Katalin eltervezték, hogy ezután minden évben „A motorosok is lehetnek angyalok” címmel felvonulást szerveznek Esztergomban és környékére, mely megmozdulásnak a célpontja, átvitt értelemben és konkrétan is a Vaszary.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában