Könyvbemutat

2021.10.13. 14:27

Születésnapján mutatta be Anyakönyvét Tatabányán Krulik Zoltán

A Turul és a Szelim-barlang titkai, légópincék és gyerekkori háborúk, mágia és babona, szerelem és halál. Mindezt megtalálhatja az olvasó Krulik Zoltán új kötetében.

Kemma.hu

A Turul és a Szelim-barlang titkai, légópincék és gyerekkori háborúk, mágia és babona, szerelem és halál. Mindezt megtalálhatja az olvasó Krulik Zoltán új kötetében.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Dallos István

Krulik Zoltán új kötetét, az Anyakönyvet éppen 70. születésnapján mutatták be Tatabányán, a József Attila Megyei Könyvtárban. Az UFO – Nyitott Rezervátum október 12-ei esti rendezvényén az első mondatok a halálról szóltak.

Hosszú sor állt a bemutató után dedikálásra várva (Fotó: Dallos István / 24 Óra)

Jász Attila, indián nevén Csendes Toll, az Új Forrás főszerkesztője szólt arról, hogy elődjét, dr. Monostori Imrét – aki negyedszázadon át volt főszerkesztő – délután búcsúztatták a Síkvölgyi temetőben. A folyóirat következő számában olvasható majd megemlékezés róla, akit megyénk könyvtárában sem felejtenek el soha: 1990 és 2010 között volt igazgató, sokan így emlegetik: a KÖNYVTÁROS.

Makám-dalok is elhangzottak az esten (Fotó: Dallos István / 24 Óra)

Jász Attila köszöntötte a Tatabányát gyerekszemmel felfedező, a városhoz szoros szálakkal kötődő vendéget. – Krulik Zoltán ízig-vérig zenész – jelentette ki a Makám együttes alapítójáról és vezetőjéről. – Úgy szövi a dolgokat, mint egy rongyszőnyeget. Ízig-vérig író – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában