Nyergesújfalu

2021.09.02. 15:00

Jótékony célokért dolgoznak

Jótékonysági célú bolhapiacot tartott a Szent Mihály-plébánia udvarán az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Szent Erzsébet Karitász Központ Esztergom-Bajóti Régiója helyi csoportja.

F. K.

A vírushelyzet miatt az utóbbi időszakban megritkult hagyományos délelőttre városszerte kis plakátok hívták fel a figyelmet. A hivatalos nyitás előtt egy órával tucatnyi egyenpólós hölgy állt már készen jókat beszélgetve az érkezők fogadására.

A kis focipályán álló nagy sátor alatti asztalok, illetve a Dunához közelebbi játékvilág kisebb sátor rakodóhelyei is teljesen megteltek.

Körsétánkon többek közt láttunk minden korosztály méretében ruhákat, illetve textileket, antik és retró porcelánokat, dísztárgyakat, könyveket, háztartási eszközöket, gépeket, műszaki tárgyakat, konyhai felszereléseket, vázákat, poharakat, régi hanglemezeket, sőt egy vasalódeszkát is. A kínálat valamennyi elemét helybeliek adták át a segítő csoportnak, erre rendszeres lehetőség van csütörtökönként 14–16 óra között a plébánián.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában