foci

2021.06.09. 12:36

Igazi szurkolóparadicsommal készülnek Dorogon az Eb-re

Az Eb idején nagylelátóval és kivetítővel készülnek a művelődési ház sörkertjében, ahol a gyerekekre is gondoltak a szervezők.

Kemma.hu

Forrás: dorogisport.hu

Június 11-étől egy hónapon keresztül tizenkét négyzetméteres kivetítőn, ingyenesen követhetik a dorogiak a Labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseit a művelődési ház sörkertjében kialakított MINI EB Arénában, írja a dorogisport.hu

Szekér Zoltán, a DorogiSport és a helyi TDM vezetője elmondta: a sörkertben a mérkőzések mintegy kilencven százalékát közvetíteni fogják. Látványos elemként egy 180 fős nagylelátót építenek fel, amely valódi stadionélményt adhat a kilátogatóknak. Emellett sörpadok és a gyerekek számára óriásfotelek adják a nézők kényelmét. Szekér Zoltán kiemelte, hogy mivel az események szabadtéri rendezvénynek minősülnek, ezért védettségi igazolvány nélkül is látogathatók.

Készítik elő a terepet a Dorogi MINI EB Arénában (Fotó: dorogisport.hu)

A Dorogi Mini Eb Aréna a mérkőzések előtt fél órával nyit ki, valamint a meccsek végén még fél órájuk lesz a vendégeknek a helyszínt elhagyni, azonban a hat kiemelt mérkőzésen a fél óra helyett két órával korábban nyitják ki a kapukat és egy órával később zárják be azokat. A hat kiemelt mérkőzés korlátozott számban látogatható, ezért előregisztrációhoz kötött, előtte 48 órával, a Nipl Stefánia Uszoda jegypénztárában, nyitvatartási időben. A kiemelt rendezvény napján a mézkőzés előtt 2 órával a helyszínen váltható ki a karszalag ingyenesen. Egy ember maximum 4 darab karszalagot vehet át.

A helyszínen büfé is fog üzemelni, ahol a bőséges étel- és italkínálat kapható majd. Mindemellett csocsóasztalokkal, tippjátékkal, gyerekeknek további ajándékokkal, arcfestő bázissal és egyéb szórakoztató elemekkel várják majd a vendégeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában