Garázdálkodók

2021.06.24. 08:24

Alig nyílt meg, máris megrongálták a 32 milliós tatai pumptrack pályát (videó)

A közelmúltban átadott tatai pumptrack pályát máris megrongálták, emellett rengetegen szemetelnek is az egyébként környezetvédelmi területen. Rigó Balázs, Tata alpolgármestere a közösségi oldalon számolt be az esetről.

Szász Dalma Kitti

Forrás: Tata város/Facebook videó

Nemrégiben nyílt meg Tatán az új pumptrack pálya az Építők parkja mellett, azonban máris számtalan rongálásnak lehetnek szemtanúi a helyszínre látogatók. Ahogy arról korábban írtunk: a kormány támogatásának köszönhetően az önkormányzat összesen harminckét millió forintból alakította ki a bringaparkot. A városháza összesen tizenhat millió forinttal járul hozzá a pálya elkészítéséhez, a kormány pedig szintén tizenhat millió forintot tett hozzá az aktív Magyarország program keretében a fejlesztéshez.

A pálya mellett található kiülő lécét is eltörte valaki (Fotó: Tata város/ Facebook videó)

Rigó Balázs, Tata alpolgármestere nemrégiben a közösségi oldalon számolt be arról, hogy a területen rengeteg a szemét, valamint több rongálás is történt. Mint mondja, a pályához vezető úton korábban egy pollert is kihelyeztek annak érdekében, hogy megakadályozzák az autósforgalmat a természetvédelmi területen. Azonban azt eltávolította valaki, illetve a pálya mellett található ülő alkalmatosság lécét is eltörték. Az alpolgármester kéri, hogy az odalátogatók tartsák be azokat a szabályokat, amelyeket már több alkalommal is ismertettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában