hála

2021.05.16. 06:44

Az aranyszívű gyermelyiek ajándékokkal lepték meg egészségügyi dolgozóikat

Juhász Anna felhívására összefogtak a gyermelyiek és a településen élő 25 egészségügyben dolgozót lepték meg ajándékokkal hálájuk jeléül.

S. G.

Forrás: Shutterstock

Fotó: YAKOBCHUK VIACHESLAV

A járvány miatt az elmúlt időszak mindenki számára nehéz volt: elszigeteltség, rettegés, karantén, kijárási tilalom, betegség, áldozatok, munkahelyek elvesztése, elmaradt életesemények. Valamilyen formában mindenkire hatással volt, s nehéz helyzetbe kerültek családok, emberek. Rendkívüli áldozatvállalások kellettek ahhoz, hogy a társadalom mégis működni tudjon: emberfelettit nyújtottak a pedagógusok, a kereskedelmi dolgozók, a gyári munkások, a szolgáltatásokat végzők.

A legnagyobb nyomásnak az egészségügyben dolgozók voltak és vannak kitéve. Juhász Anna felhívására ezért egy különleges akció, összefogás indult a Gyermelyen élni jó közösségi oldalon, melynek célja, hogy a Gyermelyen élő egészségügyi dolgozók felé kifejezzék hálájukat és megbecsülésüket az ott élők.

A meglepetések szervezésének nehézsége abban rejlett, hogy nem lehetett nyilvánosan meghirdetni az akciót. Titokban gyűltek a nevek a listán, titokban körvonalazódtak a „játékszabályok” és érkeztek az ajándékok. Sokakhoz eljutott a hír, és rengeteg nagylelkű felajánlás érkezett. Ezekből az önkéntesek szépen felcímkézett csomagokat állítottak össze, amelyeket a közelmúltban adtak át.

Huszonöt egészségügy területén dolgozó kapott kedves ajándékot és üzenetet. A csoportba érkezett hálás bejegyzések, üzenetek alapján úgy tűnik, valóban sikerült a meglepetés, s sokan hálásan köszönték meg a település lakóinak gesztusát – olvasható a Gyermelyen élni jó! csoportban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában