politika

2021.04.22. 11:54

Pusztai-Pintér szerint Popovics viselkedése politkushoz méltatlan

Pusztai-Pintér Mónika szerint Popovics Judit nem méltó egy politikushoz, vagy a tataiak képviseletére. A két politikus között a közelmúltban mérgesedett el a viszony, és vált nyílt színivé a konfliktus.

Kemma.hu

Pusztai-Pintér Mónika balra) Popovics Judit polgármester-jelölti bemutatásakor Tatán

Forrás: Kemma.hu

Fotó: Sz. A.

Folytatódik az ellenzéki cicaharc Tatán. Mint ismert, a momentumos hátszéllel a tatai képviselő-testületbe, valamint listáról a megyei közgyűlésbe is bejutott Popovics Judit mutyizást és összeférhetetlenséget, gyűlölethadjáratot emlegetve nekiment a helyi momentumosoknak, miközben a Márki-Zay-féle Mindenki Magyarországa Mozgalom benevezte őt az előválasztásra. Popovics név szerint (bár monogramozva, de beazonosíthatóan) Pusztai-Pintér Mónikát is megtámadta, aki erre először magánoldalán, majd momentumos, politikusi profilján reagált.

Cáfolta a lapinformációkat, amely szerint közte és Popovics között a közelmúltban elhunyt DK-s képviselő, Gyűrüs Károly tatai székéért menne a harc. Mint írta, a Demokratikus Koalíció helyi listájáról fog bekerülni a tatai testületbe valaki. Pusztai-Pintér Mónika felhozta ismét a megyei mandátum ügyét is, miszerint ő egyszer vetette fel Popovicsnak, hogy adja azt vissza, ha túlterheltnek érzi magát. Ahogy arról írtunk, ez a hely egyébként Pusztai-Pintéré lett volna.

A vállaltan momentumos politikus kiemelte: Popovics kommunikációs stílusa, a választókkal való kapcsolattartás (illetve annak hiánya) tekintetében is egészen más az ő véleménye, és megkönnyebbült, amikor kiderült, „ezt a fajta politizálást” nem a Momentum színeiben képzeli el az ellenzéki képviselőnő, akinek a viselkedése szerinte politikushoz, a tataiak képviselőjéhez nem méltó, de a továbbiakban ő nem kíván vele foglalkozni.

Így esett egymásnak a két politikus: olvassa el az azóta törölt posztot is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában