életmentő beavatkozás

2021.01.27. 08:13

Most van szükség minden imára: szerdán műtik a Crohn-beteg ácsi anyukát

Nemcsak férje és kislánya, de az egész ország izgul Laura szerda reggeli beavatkozása miatt.

Kemma.hu

Laura ismét kórházban lábadozik

Forrás: Facebook/Laura-Crohn

Olvasóink már jól ismerhetik Molnárné Taubitz Laura szomorú történetét, akit fiatalon diagnosztizált Crohn-betegsége miatt már több alkalommal műtöttek. Az ácsi édesanyán ezúttal egy igen fontos beavatkozást végeznek Németországban.

Ahogy arról legutóbb karácsonykor beszámoltunk, a fiatal anyuka az ünnepeket sem a szeretteivel, hanem egy heidelbergi intézményben töltötte. Erősödnie kellett, hogy az orvosok ismét operálni tudják: a korábbi műtétek mellékhatásaként a hasán két nyílt seb maradt, ezeket fogja összehúzni a sebész. Mint a közösségi oldalán közzétett bejegyzésből kiderült, szerda reggel nyolc órakor műtik Laurát.

Laurában férje, Tibi tartja a lelket. Az újabb műtét után az ácsi édesanya valószínűleg hazatérhet családjához (Fotó: beküldött)

Az édesanya a legutóbbi beszélgetés alkalmával elárulta, hogy már nagyon várja, hogy hazatérhessen a családjához, és újra normális életet élhessen.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Az operáció időpontja:

január 27❤🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában