ünnepvárás

2020.11.24. 20:57

Már ünnepi díszben pompázik Tata egyik karácsonyfája (képek)

Nemcsak megérkezett, de fel is díszítették a Haranglábnál álló tatai karácsonyfát. Nem ez az óriási fenyő lesz az egyetlen a városban.

Kemma.hu

Megérkezett, és fel is díszítették az egyik tatai karácsonyfát

Forrás: Facebook/Tatai VárosgazdaNonprofit Kft.

Fotó: Domokos Attila

Megkezdődött az ünnepvárás Tatán. Kedden a város több pontján felállították a leendő karácsonyfákat, és a Kossuth tér díszkivilágításával is előkészültek a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai, adják hírül közösségi oldalukon.

A Kossuth térre, Agostyánba és az Országgyűlés térre, a Harangláb elé állították fel az idei karácsonyfákat, az utóbbi helyszínen pedig már csillogó díszekbe is öltöztették a fenyőt.

Megtudtuk, hogy az idei fák is – a hagyomány szerint –, felajánlásokból érkeztek, Kocsról Király Lajosné, Tatáról Mohai Ibolya és Papp Attiláné jóvoltából. Az ünnepi készülődés részeként a Városgazda dolgozói már készítik a városi adventi koszorúkat is, amelyek az első adventi hétvégére kerülnek ki szokott helyükre, a Kossuth térre és a tóvárosi körforgalomba.

" data-show-text="true" data-width="">

">A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai megkezdték a városban a készülődést az év végi ünnepekre. Megtörténtek a...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában