bringával a munkába

2020.09.14. 18:17

Meglepetés várta a bicikliseket Nyergesújfalun

A Bringázz munkába! országos program jegyében, a sikeres városi identitáspályázat keretében tartott az önkormányzat kerékpározásra biztató akciót a minap.

F. K.

Meglepetés várta azt,, aki bringával érkezett

Forrás: 24 Óra

Fotó: Fenyvesi Károly

Meglepetés várta a bicajosokat a legnagyobb helyi ipari cégek közül a Zoltek Zrt., a Magyar Toyo Seat Kft., a Megawatt Kft. épületei előtt, illetve a városon átvezető kerékpárút közvetlen szomszédságában, a Nyergesi János festőművészről elnevezett téren péntek reggel fél héttől fél kilencig. Az erre tekerőket ajándékként üdítőitallal, müzliszelettel, banánnal üdvözölték.

Meglepetés várta azt,, aki bringával érkezett (Fotó: Fenyvesi Károly / 24 Óra)

Akinek kedve volt hozzá, válaszolt azokra a kérdésekre, amelyek azt tudakolták, hogy mennyire elégedettek a városi kerékpáros közlekedés lehetőségeivel, milyen ötleteik vannak a jövőre vonatkozóan. A gyerekek kaptak egy, Közlekedj biztonságosan Nyergesújfalun! című kis füzetet is. A biciklis jó tanácsok mellett, felnőtteknek szóló ötletek olvashatók benne arról, hogyan lehet megtanítani a jövő nemzedékének az önálló kerékpározás első száz métereit. Ezt szolgálja a füzetben javasolt három út.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában